Voor een reanimatietraining gegeven door professionals uit de acute hulpverlening
Home
Over de Stichting
Cursusdata
Cursuslocaties 
Reanimatie en AED cursus
AED Advies / Huur
Onderhoudscontract AED
Contact
Inschrijven cursus
Kostenoverzicht
Hartveilig Wonen
Partnerlinks
Nieuws
Foto's cursussen
Klachtenprocedure
Ervaringen cursisten
Vergoeding cursus
Projecten & Sponsoring
News & Updates & UPDATES
 

Ervaringen cursisten

Wij vragen aan het eind van elke cursus hoe men de cursus heeft ervaren. Wij vragen actief naar feedback, zowel positieve als negatieve feedback. Op deze manier toetsen we of wij de cursus op een prettige en juiste manier geven. Zo nodig, kunnen wij onze cursus aanpassen op basis van de ontvangen feedback.

Hieronder enkele reacties van cursisten die bij ons een cursus hebben gevolgd.

-------------------------------------------------

24-03-2017, Den Haag

Beste Wouter, Bedankt voor de beantwoording van mijn vragen en je enthousiasme en bevlogenheid die je als cursusleider ten toon hebt gespreid.
----------------------------------------------------

22-03-2017, Den Haag

Beste Wouter, Dank voor de factuur en voor de interessante, zowaar grappige en leerzame avond!
-----------------------------------------------------------
27-02-2017, Voorburg
Hoi Wouter. Ik wil je nog even bedanken voor de leerzame en gezellige avond. Heeft me weer meer zekerheid gegeven om mijn omgeving, indien nodig te kunnen helpen!
-------------------------------------------------------
29-2-2016, Zoetermeer
Nogmaals bedankt voor de interessante avond gisteren! (ik wilde zeggen "leuke", maar dat kon niet he 😊).Je vroeg gisteren nog om tips voor jezelf, hebben wij niet. Wel wil ik graag laten weten dat jij een heel prettige manier van vertellen hebt en ons 
beiden het gevoel hebt gegeven dat we best het verschil kunnen maken met elkaar.
Richard en ik hebben ons direct opgegeven vanochtend als vrijwilliger en zullen
zowel de training als het vrijwilliger zijn actief uitdragen!Dankjewel, en voor nu een mooie dag!
------------------------------------------------------------------------------------------
29-2-2016, Zoetermeer

Beste Wouter, Ik vond het erg interessant gisteren. Je hebt een hele leuke manier van presenteren, waardoor zelfs na een lange dag werken, de 3 uur zijn omgevlogen :-) Bedankt! Groet, Nathalie
---------------------------------------------------------------------------- 
2-2-2016, Voorburg

Beste Wouter Nog hartelijk dank voor de leuke en leerzame cursus gisteren. Ik vond het zo leuk, dat ik best op de een of andere manier als vrijwilliger mee zou willen helpen. Is daar behoefte aan? Leen
------------------------------------------------------------------------------------------
16-04-2014

Beste Wouter,

Ik wil je nog bedanken voor de fantastisch goede cursus,
Ik heb inmiddels mijn diploma ontvangen, volgens mij al mijn collega's
ook, heb nog niet iedereen kunnen spreken.

Ik vind dat je het erg leuk doet, je brengt het interessant en ik heb er
veel van geleerd.
Ook je grapjes tussen door kon ik erg waarderen.

Groetjes, Jolanda
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13-4-2014

Beste Wouter,

Bedankt nog voor de factuur en het verzorgen van de deskundige reanimatie-avond.
Weer goed om alles weer eens gedaan te hebben en het zit nu goed in het geheugen!

Vriendelijke groeten,
Janneke

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14-1-2014

Beste Wouter, Hartelijk dank dat je al dat extra administratieve werk erbij wilt doen. Ik vond de cursus indrukwekkend, helder en duidelijk; dat mag ook wel eens gezegd. Overigens is er op de avond dat ik de cursus volgde bij ons thuis ingebroken maar dankzij een stoere buurman is het bij braakschade en rommel gebleven. Ik was nog dermate onder de indruk van de cursus dat ik me de inbraak vermoedelijk minder aangetrokken heb, dan normaal het geval zou zijn geweest. Vinden mijn kinderen weer een grappig neven-effect. Bedankt voor de onbedoelde therapie:)! Vriendelijke groet, Joke

-------------------------------------------------------------------------------------------------

12-1-2014

Hoi Wouter, Dank je, en bedankt voor de antwoorden op mijn mail. Groetjes Kelly


 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10-1-2014
Dank je wel Wouter. Ik vond en vind het een zeer geslaagde cursus. Ik hoop het niet nodig te hebben, maar als dat wel zo is, weet ik wat mij te doen staat.
Met vriendelijke groeten G


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7-12-2013

Beste Wouter,
Hierbij wilden we je graag nog even laten weten dat wij allen de door jullie gegeven cursus zeer de moeite waard vonden. Je vroeg aan het einde van de avond of er voor jullie nog leerpunten waren. Ik heb er de afgelopen dagen over nagedacht, en dat zegt eigenlijk al genoeg. We vonden jullie duidelijk en geanimeerd vertellen. Af en toe een verhaal uit de praktijk tussendoor om aan te geven hoe "echt" dit allemaal is. Op zijn tijd een grapje, goed omgaan met gestelde vragen. Ik kan werkelijk niets bedenken wat beter zou kunnen, dus nogmaals complimenten! 
Met vriendelijke groet,
Yvette
P.S.: We zien graag nog de factuur tegemoet om te proberen een vergoeding van de verzekering te ontvangen. (Ook bedankt voor het attent maken op deze mogelijkheid.)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

19-11-2013

Beste RLT,
Nogmaals dank voor de cursus. Het staat misschien raar, maar het was een gezellige cursus. Ook zeker leerzaam. Houd de humor erin!
Jochum


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

05-10-2013

Heren,
Mijn vrouw en ik hebben nu geleerd wat wij hopen nooit te hoeven gebruiken. Dank voor deze avond! Jullie vroegen om feedback, het enige wat ik kan bedenken is dat het misschien fijn is dat de cursus uit 2 aparte avonden zou bestaan dan alles op 1 avond. Dan kan het allemaal even bezinken. Maar ik begrijp ook goed dat dat qua planning een stuk lastiger is. Nogmaals dank, ga zo door.
A. van der B. 

RLT-Nederland.nl is gemaakt i.s.m wiehelptmijverder.nl  Copyright (c)2012 Stichting Reanimatie & Levensreddende Technieken / Stichting RLT-Nederland